HYBRID BACKUP DE OPLOSSING VOOR UW DATA

In de huidige economie zijn veel bedrijven over de hele wereld op zoek naar alternatieven voor dure methoden voor gegevensback-up. Een populaire oplossing voor dure back-upmethoden is cloud-back-up, die goed werkt als een strategie voor bedrijfscontinuïteitsplanning en noodherstel. Gegevensback-up en -opslag in de cloud betekent dat de cloudserviceprovider de verantwoordelijkheid neemt voor kostbare back-uphardware en redundantiemethoden. Het bedrijf dat op zoek is naar cloudopslag, betaalt een maandelijks abonnementsgeld, dat is gebaseerd op de hoeveelheid back-up en opslag die nodig is.

Om met succes een back-up te maken van en gegevens in de cloud op te slaan, moet u een betrouwbare provider kiezen met een trackrecord voor het gebruik van meerdere back-upservers, geavanceerde beveiliging en onmiddellijke toegang en herstel in het geval van een ramp. Veel bedrijven streven het beste van twee werelden na door de snelheid van lokale back-up te combineren met de beveiliging van cloudback-up. Dit concept staat bekend als hybride back-up en is kosteneffectiever dan tapemethoden en andere externe opslagmethoden.

HOE WERKT HYBRID BACKUP

Hybride cloudback-up biedt een combinatie van back-up en opslag van cloudgegevens met lokale back-up. De cloudopslag is geïntegreerd met de lokale back-up om ervoor te zorgen dat kritieke gegevens worden beschermd in geval van een ramp. Een hybride oplossing voor gegevensback-up maakt automatisch een back-up van kritieke gegevens naar een externe server in de cloud, terwijl een lokale back-up doorgaans wordt uitgevoerd met behulp van een schijf op het lokale netwerk die wordt gedeeld of een NAS-apparaat (Network Attached Storage). In het geval dat de lokale back-up mislukt, zorgt de cloudopslag en back-up ervoor dat gegevens kunnen worden hersteld in geval van verlies.

Cloudback-up in datacenter:
Het cloudback-upgedeelte van hybride services omvat het opslaan van kritieke bedrijfsinformatie in een datacenter dat wordt geleverd door de cloudprovider. De cloudserviceprovider is verantwoordelijk voor het onderhoud van netwerkapparatuur en back-upservers. De meeste hoogwaardige cloud-back-upproviders bieden ook ondergrondse kluisopslag, die anders voor de meeste bedrijven erg duur zou zijn. De gegevens worden van een primaire bron naar de cloudservice gekopieerd en zijn vanaf vrijwel elke locatie toegankelijk via een webinterface.


Volledige of gedeeltelijke systeemback-up (lokaal):
lokale back-upmethoden zijn gemoderniseerd met de introductie van nieuwe technologie. Veel van de lokale back-upmethoden hebben de functies waartoe in het verleden alleen grotere bedrijven toegang hadden. Nu zijn ze binnen het bereik van budgetten voor kleine bedrijven geplaatst en kunnen deze entiteiten methoden voor noodherstel verbeteren. Lokale back-upsystemen maken nu volledige of gedeeltelijke back-up mogelijk. Met volledige systeemback-ups kunt u uw volledige besturingssysteem herstellen, samen met bestanden en gegevens of delen van uw systeem en bestanden die u aanwijst.

ANTI-VIRUS & MALWARE PREVENTIE

F-Secure Business Suite is een beveiligingsoplossing voor gebruik op locatie die uw organisatie de beste continue beveiliging biedt. De oplossing combineert hiertoe de beste verzamelde expertise, geavanceerde technologieën en moderne beheerfunctionaliteit die u volledige grip op de beveiliging biedt. U profiteert daarmee van integrale zakelijke beveiliging op locatie, van de e-mail- en bestandsservers tot de endpoints.

 

  • Meervoudig gelaagde beveiliging, van de e-mail- en bestandsservers tot de endpoints
  • Het hoogst mogelijke niveau van bescherming tegen bekende kwetsbaarheden én nieuwe bedreigingen
  • Geavanceerde beheerfuncties bieden u volledige grip op uw bedrijfsbrede IT-beveiliging
  • Minder werk dankzij de automatisering van dagelijkse taken
  • Minder gedoe dankzij een schaalbare, all-in-one oplossing met flexibele en transparante licentieopties voor bedrijven van elke omvang

 

F Secure Business Suite Brochure Product
PDF – 1,8 MB 771 downloads